Logo der Frauenarztpraxis Dr. Börzsönyi & Dr. Dilenge, Freising

Te nderuara paciete,
te dashura vajza dhe adoleshentet!

Ne jemi nje praktike moderne gjinekologjike ne gender te qytetit Freising. Pacientet tane jane te interesuar per nga dy mjeke te kualifikuar e specializuar ne gjinekologji dhe akusheri, si ne pratktiken e semundjeve te "perditshme", si dhe kirurgjikale dhe obstetrik ne spital Freising.

Empfangstresen Praxis, Ultraschalluntersuchung

Ju lutem mos hezitoni te na telefononi,sepse shanset jane qe ne do te ju kuptojme! Nxensia (ndihmja e mjekut) tone, zonjusha Avdullahi Algjira, flet gjuhen tuaj dhe ajo do te pershkraje dhe te perkthen mjekut problemet/ pyetjet tuaja kompetent.

Unsere Sprechzeiten

Montag: 08:15-12:00 & 14:00-17:00
Dienstag: 08:15-12:00 & 15:00-19:00
Mittwoch: 08:15-12:00
Donnerstag: 08:15-12:00 & 14:00-17:00
Freitag: 08:15-12:00
und nach Vereinbarung

Kontakt

Obere Hauptstraße 20
85354 Freising
praxis@frauenarzt-freising.de
www.frauenarzt-freising.de

So finden Sie uns

Lageplan/Anfahrtsskizze der Frauenarztpraxis Dr. med. Börzsönyi & Dilenge